Over intro2yoga

Intro2yoga is onderdeel van Open Yoga, een toffe yoga studio in Groningen en naar een idee van Dieuwertje. 

 

Ik heb zelf ervaren hoe yoga mij dichter bij mezelf brengt en houdt. Hoe mijn yoga practice me kan helpen een rustmoment voor mezelf te creëren. Dat ik meer leert over mijn uitdagingen van het dagelijkse leven op mijn yoga matje dan erover piekeren. 

Met intro2yoga wil ik yoga voor iedereen bereikbaar maken. Op een praktische, leuke manier yoga beoefenen om jou ondersteuning te geven om te gaan met de uitdagingen van alledag. Je lijf gezond te maken en te houden door op een veilige manier te bewegen. 

 

Je bewust te maken van jezelf en de wereld om je heen. Je verdieping te geven en rust om jezelf op te laden. Zodat jij sterk staat als het nodig is maar ook flexibel bent om mee te bewegen met alles wat er op je pad komt. 

Bij Open Yoga geven we met veel passie en toewijding yoga lessen. We willen dit met meer mensen kunnen delen en dat doen wij hier. 

 

Bij Intro2Yoga worden de unieke lessen van Open Yoga gebundeld tot online cursussen die jij kan volgen waar en wanneer je wilt. 

 

We willen hier op een laagdrempelige manier yoga voor thuis aanbieden. Zodat ook jij kan werken aan kracht, flexibiliteit en mobiliteit.